Internet og online lotterier


Sammenkør fysiske skrabelodder med Jeres website og kontroller udbetaling af gevinster fra Jeres hjemmeside online.

Case: Psoriasisförbundet – Sverige.

Internet og lotterier

Kunden skraber felterne og er der gevinst på skrabeloddet logger vinderen på arrangørens hjemmeside (online) og indtaster kontrolnummeret som er gemt under et skrabefelt. Herefter kan kunden straks se om det er korrekt, at der er gevinst på skrabeloddet, samt hvilken gevinst der er vundet. Samtidig gives yderligere oplysninger om gevinster ligesom det meddeles, hvornår kunden modtager denne. Det giver også mulighed for at præsentere andre produkter.

Dette kontrol system er meget sikkert og kan benyttes til mange formål.

For virksomheder

Kontrolsystemet er også særdeles velegnet for virksomheder,  som gerne vil indsamle leads og kundeemner til virksomhedens markedsføring.  Dette giver endvidere rigtig mange besøg på virksomhedens website og øget kendskab til virksomhedens aktiviteter.

Virksomheden udleverer skrabelodder i forbindelse med køb, ved en event, i gågaden eller i en direct mail – Modtageren skraber skrabeloddet og ser om der er gevinst. Er der gevinst ledes vinderen til virksomhedens website, hvor kontrolnummeret indtastes og herefter kan vinderen se, hvad gevinsten er eller måske vælge imellem flere gevinstmuligheder. Dette giver kendskab til Jeres produkter eller services og mange besøg på Jeres website. I kan  samtidig bede om informationer fra kunden, som I senere kan benytte i Jeres markedsføring jvf. de gældende regler efter den nye dataforordning maj 2018.

Foto

Kontrolsystem til Psoriasisförbundets landslotteri – Sverige