Vi er eksperter i produktion af julekalendere og julelotterier


Vi er Danmarks største leverandør af skrabekalendere & lågekalendere

Hvad er en julekalender?

En skrabejulekalender / låge julekalender kan bruges til at skrabe / åbne en låge hver dag i december frem til juleaften, hvor der normalt gemmer sig en lille overraskelse eller en sjov aktivitet bag hver felt. Det er en sjov måde at tælle ned til julen på, og kan være en god tradition for både børn og voksne.  

Hvordan kan jeres virksomhed eller NGO bruge en julekalender. 

En virksomhed kan bruge en julekalender som en form for marketingstrategi, ved at give kunderne eller potentielle kunder en daglig overraskelse eller tilbud i december, frem til julen. Det kan være en god måde at øge engagementet og interaktionen med kunderne på, og kan også hjælpe med at øge salget i december. En virksomhed kan også bruge en julekalender som en intern strategi, ved at give medarbejderne daglige belønninger eller motivation i december, for at øge motivationen og sammenholdet i virksomheden.

En NGO (non-government organization) kan bruge en julekalender som en måde at skaffe opmærksomhed og indsamle midler til deres organisation og projekter. De kan for eksempel lave en fysisk / online julekalender, hvor man kan åbne en låge hver dag i december, og bag hver låge gemmer der sig information om en af NGO’ens projekter eller aktiviteter. NGO’en kan også opfordre folk til at donere et beløb for hver låge, de åbner, eller tilbyde en form for belønning eller tak for donationer. En NGO kan også bruge en julekalender som en interaktiv måde at engagere folk i deres mission og arbejde.

Produktion 

Vi producerer de store oplag af julekalendere til brug indenfor markedsføring eller fundraising på vores store rotationsprintere, hvor vi også kan tiltrykke variable data. Mindre oplag producerer vi på inkjet printere som giver mulighed for næsten alle former for tiltryk af koder, numre, sikkerhedstryk, ligesom alt kan klargøres til direct mail kampagner. Derudover fremstiller vi Til og Fra kort med skrabe og nummereffekter, samt julekort med skrab og spil indbygget.

Eksempler på julelotterier som vi fremstiller:

Skrabejulekalender med 24 skrabefelter, lågejulekalender med 24 låger, Til og Fra Julekort med skrabeeffekter og koder, gavekort til jul med unikke koder dækket af skrabefelt, julekort med spil og skrab til markedsføring.

Formater og efterbehandling:

Vi trykker i format fra A6 til A1 og vi kan lave udstansninger af julelotterier efter kundens ønske. Vi folierer eller pakker julekalenderne i kuverter med individuelle data, samt evt. følgebrev. Vi leverer også salgsdisplay udviklet speciel til julekalendere.