Om Blackbox Branding

Vores speciale er at skabe opmærksomhed for vores kunder.

Vi har siden 2012 skabt opmærksomhed for vores mange kunder indenfor brands, events, NGO, ligesom vi har løst mange specielle opgaver. Så har I en "skør" ide - kontakt os og lad os i fællesskab finde en løsning.

Oppustelige produkter, maskotter og messestande

Oppustelig blikfang med dit brand i centrum. 

Dit brand og måden, det præsenteres på, er afgørende for, hvordan det opfattes af dine kunder. Det ved vi alt om! Vi har over 20 års erfaring fra reklamebranchen, hvor vi har arbejdet sammen med velkendte brands i hele Skandinavien.

Missionen er klar. Det er på tide at gøre op med de velkendte reklameformer som roll-ups og pop-up telte. Med Blackbox oppustelige reklameeffekter kombinerer du et visuelt blikfang med funktionalitet, lækkert design og ikke mindst brugervenlighed.

Velkommen til vores oppustelige reklameunivers.

Logistik – Oppustelig produkter

Vi tilbyder vores kunder at klare logistikken – Det kan være at transportere og opstille produkter på en tour rundt i Skandinavien eller til events i forskellige byer. Vi kan også tilbyde opbevaring af de oppustelig produkter, når disse ikke benyttes.

Reklameskabelodder, julekalendere, produkter for promotion og displays

Vi producerer skrabelodder, julekalendere og displays i samarbejde med førende sikkerhedstrykkerier i Europa, således at vi altid kan tilbyde dig den optimale produktion på det optimale udstyr – som er velegnet til din opgave og til den bedste pris.

Velgørenhedskampagner

Vi skaber værdier for NGO – det kan være ved fremstilling af skrabelodder, oppustelige event produkter, give aways, pins, medaljer, køleskabs magneter, poser af enhver art – herunder indkøbsposer og rygsække o.lign., specialdesignede gaveæsker og displays for butikker.

Case: Langeland festival