Du er her:  Blackbox Branding » Privat: Blog » Vi vil gerne slå et slag for vores kalendere med rabatkuponer

Vi vil gerne slå et slag for vores kalendere med rabatkuponer

Hvorfor ikke kombinere to populære produkter – den klassiske julekalender og rabatkuponen, som aldrig går af mode! Denne kombination giver muligheder for at skabe den perfekte kampagne!

Julekalenderen er den klassiske spreder af julestemning og forventning. Rabatkuponen er til gengæld et anerkendt effektivt værktøj til at skabe trafik og drive salg. Julekalenderens låger er perfekte til at skjule og skabe spænding omkring jeres tilbud. I 24 dage fra den 1. til den 24. december kan nye tilbud præsenteres. En julekalender med rabatkuponer er på én og samme tid den perfekte brandbygger og et salgsfremmende værktøj.

Julekalendere med rabatkuponer egner sig til alt fra den lokale butik eller restaurant til landsdækkende kæder. De fungerer også fremragende for shoppingcentre og webbutikker.

En kuponkampagne har mange fordele og muligheder for både forhandleren, leverandørerne og slutforbrugerne. Rabatkuponer har også den store fordel, at de letter målbarhed og evaluering. Med hjælp af QR-koder kan man også skabe let adgang til nettet, hvor yderligere information kan præsenteres.

Forresten, hvorfor begrænse sig til julen! En kalender med låger kan bruges når som helst i løbet af året, og antallet af låger behøver ikke at være 24, men kan vælges frit.

Lyder dette interessant? Kontakt os for mere information og fysiske prøver!

Flere indlæg fra samme kategori

Nu lancerer vi årets julekalender produceret for Dansk Boldspil-Union og Red Barnet

Vi har fremstillet en smuk skrabejulekalender med 24 skrabefelter + ekstrachance felt. Oplaget er fremstillet således at vi fra...

Hugo’s jul leveret til feriepark Jesperhus

Smuk skrabe julekalender i A4 med rødt tryk på skrabefelterne. Påtrykt kontrolnummer for sikker afvikling af julekalender lotte...

Til og Fra kort til Haveselskabet

Vi har netop leveret denne smukke tryksag med Til og Fra kort til Haveselskabet for indlæg I deres magasin. 

TELMORE Play kampagne

Lancering af Telmore Play's kampagnen, hvor alle forhandlere modtog et skrabelod og kunne vinde fine gevinster. Dette var et sp...